17 Mayıs 2012, 14:09:25

Gönderen Konu: Sitemi upgrade ettim ancak site tuhaf çalışıyor  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı by_cincik

• Master Üye
  • Rep 7
  • f1oyun.com
    • oyun oyna indir
Ynt: Sitemi upgrade ettim ancak site tuhaf çalışıyor
« Yanıtla #10 : 20 Şubat 2012, 09:47:52 »
cache klasörüde dahil hepsini sildim tekrar attım sorun aynı

üye girişi yapıyorum ama giriş yapmamış olarak gözüküyor.
aynı zamanda admin site ayarlarında hiçbir değişiklik yapamıyorum

scripti yeniden indirdim ve içindeki sql kullandım sorunlar devam ediyor. sanırım host desteklemiyor ama anlayamadım admin panelde sadece site ayarları ve birkaç oyun botlarında hata veriyor. diğer bütün fonksiyonlar çalışıyor

Çevrimdışı admin

• Yönetici
  • *
  • Rep 93
  • Selam Dostlar
    • Ücretsiz Flash Oyun Scripti
« Yanıtla #11 : 20 Şubat 2012, 19:03:46 »

scripti yeniden indirdim ve içindeki sql kullandım sorunlar devam ediyor. sanırım host desteklemiyor ama anlayamadım admin panelde sadece site ayarları ve birkaç oyun botlarında hata veriyor. diğer bütün fonksiyonlar çalışıyor

herşeyi yeniledikten sonra bunu yapması gerçekten de anormal bir durum.
Yöneticilere özel mesaj yolu ile script ile ilgili soru sormak yasak. Foruma konu açınız

Çevrimdışı by_cincik

• Master Üye
  • Rep 7
  • f1oyun.com
    • oyun oyna indir
« Yanıtla #12 : 20 Şubat 2012, 22:10:38 »

herşeyi yeniledikten sonra bunu yapması gerçekten de anormal bir durum.

admin hocam ticket attım inşallah sorun çözülür. Aklım almadı çalışmıyorsa hiçbiri çalışmaz diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2012, 22:15:43 Gönderen: by_cincik »

Çevrimdışı khendal

• Kıdemli Üye
  • Rep 2
  • OyunGator
    • OyunGator
« Yanıtla #13 : 20 Şubat 2012, 22:25:18 »
Bu site tasıma olayını bilen bi arkadas acıklasa varya super olcak herkeste aynı sorun var database tasıdım oyunlar cıkmıyor benimde :)

Çevrimdışı by_cincik

• Master Üye
  • Rep 7
  • f1oyun.com
    • oyun oyna indir
« Yanıtla #14 : 20 Şubat 2012, 23:05:19 »
oyunlar çıkmamasının sebebi sql içindeki linkleri yeni siteye göre ayarlanmadığından kaynaklanıyor bende ne oyun nede kategoriler  hiçbir sorun yok hepsi çalışıyor ve oyunlar sorunsuz oynanıyor sitede. Tek sorunum var oda konu başında belirttim.

Çevrimdışı by_cincik

• Master Üye
  • Rep 7
  • f1oyun.com
    • oyun oyna indir
« Yanıtla #15 : 21 Şubat 2012, 13:02:29 »
admin hocam ticket işe yaradı sorunu bulup düzelttiler. Şimdi Üye girişi yaptıgım halde üye giriş yapmamış gibi gözüküyor. Bunun cevabı forumda var biliyorum daha oncede dedıgım gıbı butun dosyaları yenıden attım sorun devam ediyordu. Tekrar üyeişlem ve js leri tekrar atıp deneyeceğim ve sonucu buraya yazarak konuyu kilitleyebiliriz.

edit:

uyeislem ve js yeniden attım

cache ve templates_c kalsörlerini temizledim. Üye girişi hala sorunlu üye girişi yapılmadı olarak gözüküyor
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2012, 13:17:09 Gönderen: by_cincik »

Çevrimdışı admin

• Yönetici
  • *
  • Rep 93
  • Selam Dostlar
« Yanıtla #16 : 21 Şubat 2012, 19:48:42 »
admin hocam ticket işe yaradı sorunu bulup düzelttiler. Şimdi Üye girişi yaptıgım halde üye giriş yapmamış gibi gözüküyor. Bunun cevabı forumda var biliyorum daha oncede dedıgım gıbı butun dosyaları yenıden attım sorun devam ediyordu. Tekrar üyeişlem ve js leri tekrar atıp deneyeceğim ve sonucu buraya yazarak konuyu kilitleyebiliriz.

edit:

cache ve templates_c kalsörlerini temizledim. Üye girişi hala sorunlu üye girişi yapılmadı olarak gözüküyor

ben deneme adlı üyeliği aldım sitenizde ve üye oldum. girişi de sorunsuz yaptım.

sizin browser ayarlarında bir sorun olabilir. başka bir browser ile deneyin. mesela chrome ile.
Yöneticilere özel mesaj yolu ile script ile ilgili soru sormak yasak. Foruma konu açınız

Çevrimdışı by_cincik

• Master Üye
  • Rep 7
  • f1oyun.com
    • oyun oyna indir
« Yanıtla #17 : 22 Şubat 2012, 15:23:40 »

edit:

ben deneme adlı üyeliği aldım sitenizde ve üye oldum. girişi de sorunsuz yaptım.

sizin browser ayarlarında bir sorun olabilir. başka bir browser ile deneyin. mesela chrome ile.

admin hocam ilgin için çok teşekkür ederim. kendi bilgisayarımda 3 farklı browser da denedim. artı başka bilgisayardada denedim. sorunu anlatmak biraz zor geliyor. çünkü yine tuhaf bir sorun videoya çekip konuya ekleyeceğim.

video linki. Buarada bu sitede benim :)

http://vidyovi.com/watch_video.php?v=N3NYB6424GMB
« Son Düzenleme: 11 Mart 2012, 21:18:01 Gönderen: by_cincik »

Çevrimdışı admin

• Yönetici
  • *
  • Rep 93
  • Selam Dostlar
« Yanıtla #18 : 22 Şubat 2012, 21:15:29 »
izledim ilginç bir hata. COOKIE leri temizleyin tarayıcınızdaki. onunla alakalı olabilir. sonuçta o linkler COOKIE ile çalışyıor